Uvildig IT-sagkyndig ved bevissikring

Digital bevissikring ifølge retsplejeloven

Hos Promenta har vi opbygget en mangeårig erfaring som uvildig IT-sagkyndige i bevissikringssager. Hvert år løser vi et stort antal sager for de retskredse over hele landet, og vi bliver desuden brug som IT-sagkyndige af Landsretten og Sø- og Handelsretten. Promenta har siden 2007 været udmeldt som IT-sagkyndige i mere end 600 bevissikringssager.

Vores ekspertise gælder i særlig grad bevissikringssager inden for varemærkekrænkelser, patentkrænkelse, ulovlig kopiering og fildeling, datatyveri og andre krænkelser af immaterialretligheder.

Med højtuddannede IT-specialister kan Promenta genskabe slettet eller skjult materiale bl.a. fra servere, computere, cloud-løsninger, mobiltelefoner og tabletcomputere. Vi analyser datamaterialet og udarbejder en rapport med dokumentation for eventuelle krænkelser. Vi tilbyder også at gennemgå og analysere regnskabsmateriale og udarbejde opgørelser over køb, salg, lager og avance. Vi følger fastlagte procedurer, der lever op til alle juridiske krav inden for Computer Forensics (digital bevissikring).

Derudover tilbyder Promenta sagkyndig bistand inden for revisionsydelser som regnskab og moms. Dette kan eksempelvis handle om analyser af køb, salg og avancer ved bevissikringssager.

Hos Promenta følger vi sagen helt til dørs og vi tilbyder transport af beslaglagt materiale samt opbevaring af effekter under sagen.

Vi har topsikrede opbevaringsfaciliteter til de bevissikrede data ligesom vi naturligvis har strenge sikkerhedsprocedurer og vi følger naturligvis alle regler vedr. GDPR.

Kontakt IT-sikkerhedschef Lars Krüger på +45 40457050 eller bevis@promenta.dk og rekvirér assistance. Vi rykker ud i hele Danmark med kort varsel døgnet rundt alle årets dage.

Vi kan træffes 24-7-365

Vi er tilgængelig 24 timer, ugens 7 dage, året rundt. Kontakt Lars Krüger direkte på +45 4045 7050 eller bevis@promenta.dk

Kontakt os på telefon +45 7020 7202
Sikker mail

Sikker mail kan sendes til Promenta A/S på cvr. nr. 26803462

Brug for assistance?

Bliv ringet op af en sagkyndig, så du får den rette assistance.